• DSC_5146

    Met gebruik van behang werd er een huislijke touch gegeven aan het trappenhuis.

    fullscreen
  • DSC_5140

    Met gebruik van behang werd er een huislijke touch gegeven aan het trappenhuis.

    fullscreen
  • Koningsweg#2DSC_5104

    De smalle hoge wachtruimte kreeg een zonnige sfeer door het kleurgebruik. De meubelen werden voorzien van opbergruimte.

    fullscreen
  • Koningsweg#1DSC_5116 fullscreen
  • Koningsweg_DSC_5133

    De kapstok.

    fullscreen
  • koningsweg_DSC_5101

    Balie voor afspraken.

    fullscreen
  • DSC_5135

    In een donkere nis werd een 'fake' deur met een afbeelding van een tuin geplaatst waardoor de hoek levendiger aandeed.

    fullscreen
  • Koningsweg_DSC_5093

    De lange gang werd onderbroken met gekleurde tegels waardoor er een spel-element ontstond en de behandelkamers een kleur kregen.

    fullscreen

Fysiopraktijk

Fysiopraktijk Koningsweg gevestigd in een klassiek pand in de Bossche binnenstad werd voorzien van nieuwe stoffering, verlichting en meubelen. Ontwerp van balie, zitmeubelen met opbergruimte, kinderzitje etc. De ruimte had minimaal daglicht.