• Koning_DSC03727LR

    Speelhoek met een trapje naar een knuffelhoek, een deurtje naar een hut en speeltafeltjes voor de kinderen.

    fullscreen
  • Koning_DSC03739LR fullscreen
  • Koning_DSC03725LR

    De ronde tafels werden voorzien van een fotoprint van boomstammen en varens, volop speelplezier voor de kinderen.

    fullscreen
  • Koning_DSC03751LR

    De witte muren werden voorzien van een houtstructuurbehang

    fullscreen
  • Koning_DSC03752LR

    De oude tafel werd gepimpt met een ruwhouten blad, gemaakt van oude balken.

    fullscreen
  • Koning_DSC03758LR

    De speelhoek metb een torentje, kniuffelhoek en een hut. Aan de muur spelelementen uit Toby de eekhoorn

    fullscreen

Lounge De Koning

De voormalige refter van woongebouw De Koning in Helmond was na jaren toe aan vernieuwing. Samen met het IVN werd het thema natuur én spelelementen van Toby de eekhoorn toegevoegd. De oude meubelen werden hergebruikt door ze te verwerken in nieuwe meubelen. De natuurlijke sfeer werd bereikt door underlayment, groen en decoratie toe te passen.

2019