Abeelenplein

Ik heb je al een tijdje niet meer gezien / gesproken. Wilde en doe dit nu je vertellen dat ik erg onder de indruk ben van de verfraaiing van het Abeelenpleintje. Het thema hoe triest ook voor vele omwonenden heeft indruk gemaakt. De uitstraling van het geheel, de creativiteit van jou in de vrolijke bloemenpracht e n vormgeving van het geheel, ja Patrick petje af. Het staat er toch maar en daar mag je trots op zijn. Dit wil ik toch maar even kwijt. Groetjes Hanny

01 2022

Huisstijl en website Johan Verstegen

Zomaar spontaan kwam ik op het idee om Patrick te vragen voor het ontwerpen van mijn huisstijl en website. Patrick die ik al via een andere weg kende. Ik had al met andere mensen gewerkt maar zonder bevredigend resultaat: ze waren te commercieel, te veel alleen op de vorm gericht of te zweverig. Met Patrick verwachtte ik een match op vorm en inhoud.
Patrick heeft heel goed naar mij geluisterd en daarbij ook niet geschuwd om mij van dwaalsporen af te houden. Tegelijkertijd heeft hij het beeld dat ik in de verte voor ogen had geconcretiseerd en exact gerealiseerd. Chapeau!
We hebben fijn samengewerkt waardoor het een boeiend en voor mij leerzaam proces werd. Er is nu een stevige grond onder mijn onderneming gekomen die mijn enthousiasme voor mijn eigen werk steeds opnieuw aanwakkert. Hier kan ik nog lang mee verder.
Heel erg bedankt Patrick.
En ik weet dat ik voor service ook steeds bij je terecht kan.
Graag tot ziens dus.

Johan Verstegen
www.johanverstegen.nl

2020

Designvakblad keukens DVK

Ik lees zojuist Designvakblad Keukens [DVK][ weer door Het ziet er weer super helder en strak uit!

Peter de Jager, Amsterdam

2020

stichting maatschappelijke opvang helmond

Ruim 20 jaar heb ik plezierig samengewerkt met Patrick Lijdsman.
Als bestuurder in de maatschappelijke opvang in de regio Helmond heb ik vele nieuwe locaties en organisaties geraliseerd.
Vaak ging dat gepaard met een nieuwe naam, logo, website, folder etc.
Maar vooral om het inrichten van een pand met elke keer een eigen uitstraling.
Voorbeelden zijn: een sociaal restaurant, een oud schoolgebouw omvormen tot een kantoorpand, een opvanghuis voor vrouwen en kinderen, een sociale supermarkt, een zorgtuinderij die zich open ging stellen voor het publiek, een sociale werkplaats en een stichting voor budgetbeheer en bewindvoering.
Patrick was altijd de creatieve vormgever die het steeds opnieuw lukte om een vrolijke en kleurrijke sfeer te scheppen.

Kortom, samenwerken met Patrick is inspirerend en leidt altijd tot verrassende oplossingen in vorm en kleur.

J├╝rgen Feuerriegel
Ex-bestuurder SMOHelmond, Super Sociaal en SaldoPlus

2020

de pitstop

Patrick Lijdsman heeft een oud bedrijfspand, gelegen naast het opvangcentrum van SMO Verdihuis te Oss
omgetoverd tot een modern en gezellig activiteitencentrum.
Met hippe kleuren en hergebruik van oude meubels die door de deelnemers van de dagbesteding zijn
opgeknapt.
Het resultaat mag er zijn. Het is een mooi centrum geworden waar niet alleen ruimte is voor kantoren en activiteiten, maar waar ook een professionele keuken is gemaakt. Aldaar worden maaltijden bereid die ter plekke in de gezellige kantine gegeten kunnen worden.
Het gehele gebouw ademt de sfeer van industrial design. Mede hierdoor is het centrum een succes geworden.

Lianne den Biggelaar De Pitstop

2019

fysiopraktijk koningsweg

Bij de herinrichting van onze fysiopraktijkruimtes een verrassende vormgeving. Neemt de tijd om af te stemmen op gebruik van de omgeving. Kan zijn gedachten helder vertalen naar de opdrachtgever. Frisse kleuren en toch een warm gevoel passend bij de sfeer van het monumentale pand en bij de visie van de praktijkvoering. Wij zijn zeer content!
Walter Huijboom en Leonie van der Sterren.

Praktijk Koningsweg ‘s-Hertogenbosch

2014