• pitstop_DSC04141LR

    De keuken en uitgifte. Hergebruik meubelen opgeknapt door de cliënten.

    fullscreen
  • Pitstop_DSC02425LR

    Een brede toegangsgang met aan weerszijde kantoren en werkplaatsen. Blik richting ingang.

    fullscreen
  • Pitstop_DSC04148LR

    De huiskamer is ingetogen en stijlvol. Clienten maken op termijn kunstwerken voor aan de muur.

    fullscreen
  • Pitstop_DSC04142LR

    De gezamenlijke ruimte met keuken en uitgifte. Hergebruik meubelen opgeknapt door de cliënten.

    fullscreen
  • pitstop_DSC03411LR

    Een brede toegangsgang met aan weeszijde kantoren en werkplaatsen. Blik richting ontmoetingsruimte.

    fullscreen
  • pitstop_DSC09514LR fullscreen

De Pitstop

Een oude loods van 1000m2 werd omgevormd tot verblijfruimten, kantoren én een ontmoetingsplaats. De Pitstop in Oss is een plek waar herstel-ondersteunende zorg en ervaringsdeskundigheid de verbinding aangaan.Om de kosten laag te houden én de cliënten De Pitstop eigen te maken zijn veelal meubelen van de kringloop gebruikt. Door samen met de cliënten deze meubelen eenzelfde uitstraling te geven ontstond er één sfeer. Er is gebruik gemaakt van veel glas om zo transparant mogelijk te werken en het daglicht zo optimaal mogelijk te gebruiken. en de gebruikte kleuren corresponderen weer met de sfeer van het Pitstoplogo.

2019